Unió Interprofessional madrilenya i col·legis professionals catalans signen un conveni

15/12/2016
La presidenta de la Unió Interprofessional de la Comunitat de Madrid (UICM), Sonia Gumpert, i el president de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Oriol Rusca, han subscrit un conveni per col·laborar en la "cooperació i reflexió" de les professions que representen.
 
 

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La presidenta de la Unió Interprofessional de la Comunitat de Madrid (UICM), Sonia Gumpert, i el president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Oriol Rusca, han subscrit un conveni per col·laborar en la “cooperació i reflexió” de les professions que representen.

Segons han informat aquest dimecres en un comunicat, la intenció és connectar les aportacions de les dues associacions, posant en comú els seus coneixements i propostes per seguir treballant, ara conjuntament, en la defensa dels valors professionals per a “un millor servei a la societat”.

Se centraran, entre d’altres, en àmbits com la deontologia, la qualitat, l’ordenació de l’activitat pericial, la protecció de dades personals, els objectius de desenvolupament sostenible i la conveniència d’estendre les millors pràctiques de govern corporatiu a les organitzacions col·legials.

 

 

Font i Foto: europa press