Un jutge imposa 200.000 euros per comercialitzar a l'MWC uns mòbils per un conflicte de patent

26/02/2018
Contador

 

L'empresa Xiaomi Inc. ha pagat una fiança de 200.000 euros imposada pel Jutjat mercantil 4 de Barcelona per poder comercialitzar els seus telèfons mòbils després que una competidora presentés una demanda per una presumpta infracció de drets de propietat industrial contra ella, ha informat aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En un acte, el Jutjat va estimar parcialment la sol·licitud de mesures cautelars per part de l'empresa Tot Power Control S.L., que manté un conflicte amb Xiaomi Inc. perquè diversos telèfons seus infringeixen el seu palès 'Procediment i dispositiu de control de potència per llaç extern per a sistemes de comunicació sense fil'.

El jutjat va acordar en el seu escrit prohibir a Xiaomi Inc. realitzar actes d'oferiment, comercialització o qualsevol explotació dels mòbils Redmi Note 5A, MI A1 i MI MIX 2, i la retenció i dipòsit dels dispositius mòbils, mesures que va acordar aixecar si es pagava la fiança de 200.000 euros abans de les 10 hores d'aquest divendres.

 

 

Font i Foto: aldia.cat