La Inspecció de Treball converteix 3.700 llocs de treball temporals en indefinits

26/10/2018

El secretari de Treball de la Generalitat, Josep Ginesta, anuncia que 1.000 treballadors han passat d'una jornada parcial a una de completa

 

La Inspecció de Treball va enviar l’estiu passat prop de 9.000 notificacions a empreses amb 14.000 treballadors amb contractes temporals. L’objectiu d’aquestes era advertir les companyies que podien estar incorrent en un frau en la contractació i els instava a convertir-los en indefinits. Així ho ha comunicat aquest dijous esecretari general de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Josep Ginesta, que ha anunciat que 3.700 d’ells han passat a ser fixos. 
Ginesta ha anunciat aquests resultats que s’emmarquen en les actuacions de la Inspecció de Treball dins del Pla Director per un Treball Digne, implementat a tot Espanya. El secretari General de Treball també ha comunicat que fruit d’aquesta intervenció 1.000 treballadors han passat de tenir un contracte a temps parcial a un de jornada completa.
A nivell de tot Espanya, la regularització d’empleats temporals a indefinits anunciada pel Ministeri de Treball fins ara és de 46.554 treballadors, amb una convertibilitat del 57,8%. 
 
Font i Foto: El Periodico