Catalunya, la segona comunitat autònoma que més creixerà el 2018

05/04/2018
L'últim informe del Centre de Predicció Econòmica estima que Aragó serà l'autonomia que més creixerà, al 3,3%, i les Canàries, la que menys, a l'1,9%

 

AragóCatalunya Múrcia seran les tres comunitats autònomes que més creixeran l'any 2018, segons l'últim informe del Centre de Predicció Econòmica (Ceprede) publicat aquest dijous. La primera ho farà al 3,3%, mentre que les altres dues s'estima que ho faran al 3,1%, per sobre de la mitjana espanyola.

Ceprede xifra en el 2,7% el repunt mitjà de l'economia nacional, per sobre del qual estaran les tres comunitats citades, així com Andalusia (3%), les Balears i Galícia (les dues amb el 2,8%). Contràriament, per sota de la mitjana se situen la resta de comunitats, que es concentren especialment en el rang d'entre el 2,1% i el 2,6 %.

La menys dinàmica serà les Canàries, amb un creixement de l'1,9%, i Castella i Lleó i la Rioja, que voregen el 2%. Ja en el 2,1% es col·loquen Extremadura, Astúries, Cantàbria, mentre que el País Basc i Navarra pujaran fins al 2,4%. El País Valencià i Castella-la Manxa ho faran fins al 2,5%, i Madrid fins al 2,6%.

 

 

Font i Foto: El Periodico