XIè Lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo

Dia: 
dijous, 20 abril, 2017 - 19:30

XIè Lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo

20 d’abril de 2017

 

 

Circular 54/2017

 

 

Benvolgut/uda company/a,

 

Em complau a convidar-te a l’XIè Lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo que tindrà lloc el dijous 20 d’abril de 2017, a les 19.30 hores, a l’Auditori Josep Irla (plaça Pompeu Fabra 1 de Girona), amb l’assistència del Conseller de Justícia, l’Hble. Sr. Carles Mundó, que clourà l’acte.

 

 

 

El Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya des dels seus inicis s’ha plantejat com una tasca preferent retornar l’ús ple de la nostra llengua a la justícia. Per a contribuir a aquesta tasca, la Comissió de Llengua va crear l’any 2004 una distinció honorífica amb l’objectiu de premiar una persona o entitat que s’hagi distingit en la defensa de la nostra llengua en l’àmbit jurídic, així com sensibilitzar l’esmentat àmbit de la situació en què es troba el català. Aquesta distinció és una de les iniciatives que s’emmarquen en el Pla de Treball subscrit per la Generalitat i la nostra Comissió.

 

La distinció ha estat batejada amb el nom de “Premi Agustí Juandó i Royo”, en honor a l’actitud exemplar de l’advocat Agustí Juandó en la defensa de l’ús de la nostra llengua en l’àmbit del dret i als tribunals en moments dramàtics que li van costar la vida.

 

Cordialment,

 

Carles Mac-Cragh Prujà

Degà

 

Girona, 6 d’abril de 2017

dijous, 20 abril, 2017 - 19:30
AdjuntMida
PDF icon Invitació jornada742.87 KB
PDF icon Triptic169.72 KB