WbinCICAC #FORMATDESDECASA

Dia: 
dijous, 26 març, 2020 - 18:00
Lloc: 
o
Organitza: 
CICAC

“Com afecta a la persona consumidora la cancel·lació/suspensió de desplaçaments”,

 

a càrrec del Sr. Carles Garcia Roqueta, advocat, àrbitre i mediador. President de la Secció de dret del consum de l’ICAB, i president de la Societat Catalana de Mediació en Salut.

 

Dilluns 30 de març, a les 18h: “Les condicions de salut de l’assegurat en la contractació, vigència i extinció de les assegurances de persones”, a càrrec del Sr. Josep Lluís Gómez Gusí, professor de dret mercantil a la Universitat de Lleida.

 

Dijous 2 d’abril, a les 18h: “Intel·ligència artificial i despatxos professionals”, a càrrec del Sr. Xavier Marcet, president de Lead To Change.

 

 

Pots formalitzar la inscripció a través del la web www.formacioadvocaciacatalana.cat, a través del baner habilitat. En aquest espai, podràs consultar la formació prevista i formalitzar la inscripció, així com les instruccions i recomanacions per tal de seguir els webinars correctament.

 

Amb l’objectiu que les sessions WbinCICAC siguin el més pedagògiques possible, l’aforament màxim de les sessions en directe serà de 30 persones, no obstant, l’endemà de cada emissió en directe, la sessió estarà disponible a la plataforma online, per visualitzar-la en diferit, amb accés il·limitat d’usuaris.

 

Cordialment,

 

Carles Mac-Cragh Prujà

Degà

 

Girona, 25 de març de 2020

 

 

 


  

dijous, 26 març, 2020 - 18:00