WbinCICAC

Dia: 
dimecres, 20 maig, 2020 - 18:00
Lloc: 
on-line
Organitza: 
CICAC

 

Anàlisi i praxis de l’empatia en el procés de mediació,

 

a càrrec de la Sra. Núria Cabanes Cid, advocada i mediadora. Membre de la junta del Centre de mediació de dret privat de les Terres de l’Ebre.

 

 

Pots formalitzar la inscripció a través de la web www.formacioadvocaciacatalana.cat, a través del baner habilitat. En aquest espai, podràs consultar la formació prevista i formalitzar la inscripció, així com les instruccions i recomanacions per tal de seguir els webinars correctament.

 

 

  • Aquests webinars, que organitza el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, estan homologats pel Centre de Mediació de la Generalitat.

 

  • Les ponències tindran una durada de 2 hores i s’estructuraran de la següent manera: una primera part d’exposició per part de la ponent, de 90 minuts, i una segona part dedicada a dubtes i/o comentari per part de l’alumnat, de 30 minuts.

 

  • Un cop finalitzades les ponències, els alumnes que vulguin, podran realitzar una activitat voluntària a fi d’acreditar una hora més de formació continuada en mediació, que consistirà en  resoldre un qüestionari o un cas pràctic, a elecció de la ponent, que s’haurà de lliurar a l’adreça que aquesta indiqui, en un termini màxim de cinc dies a partir de la data de la ponència.

 

  • El qüestionari o el cas pràctic s’enviarà a l’alumnat mitjançant correu electrònic, juntament amb el material didàctic de la sessió (material audiovisual i guió de la sessió), el mateix dia de la ponència, abans que aquesta comenci el WbinCICAC, a l’alumnat inscrit, juntament amb el material audiovisual i guió de la sessió.

 

  • A fi que l’alumnat conegui el protocol a seguir, abans d’iniciar les ponències, la ponent dedicarà uns minuts a explicar el tema de l’activitat voluntària (qüestionari o supòsit pràctic).

 

  • Un cop comprovada l’assistència virtual al WbinCICAC i la superació de l’activitat pràctica, el CICAC certificarà les hores realitzades per l’alumnat i, en el seu cas, l’activitat voluntària.

 

  • Per fer l’activitat voluntària, l’alumnat haurà d’haver visualitzat la ponència.

 

 

Cordialment,

 

 

Josep Viella i Massegú

President de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte

 

 

Girona, 11 de maig de 2020

 


 

dimecres, 20 maig, 2020 - 18:00