Jornada “La Segona Oportunitat, des d’una vessant pràctica”

Dia: 
dijous, 7 març, 2019 - 16:00

Jornada “La Segona Oportunitat, des d’una vessant pràctica”

7 de març

 

Circular 22 -2019

 

Benvolguda companya, benvolgut company,

 

El mecanisme de la Segona Oportunitat,  incorporat a la Llei concursal, mitjançant la Llei 25/2015, s’ha convertit en una reforma útil per a les persones que es troben en situació d’insolvència.

 

Des del Consell de l’Advocacia Catalana, s’està duent a terme una campanya de difusió de la segona oportunitat, entenent que és beneficiós per a les persones  sobreendeutades i que cal impulsar la formació de l’advocacia,  com a actor clau per a l’extensió de la segona oportunitat a la nostra cultura jurídica.

 

Tot i que ja fa quatre anys que el mecanisme està en vigor, atès que és encara un mecanisme força desconegut, des del Col·legi de l’Advocacia de Girona, i amb la col·laboració de l’Associació de mediadors Concursals de Catalunya (AMECON), proposem una jornada pràctica dirigida als lletrats que, siguin del torn d’ofici o no, tenen interès en aprofundir en la tramitació de l’acord extrajudicial de pagaments i el concurs consecutiu. L’enfocament serà eminentment pràctic per donar a conèixer eines i consells bàsics d’actuació. 

 

La inscripció és gratuïta, amb compromís d’assistència, a l’adreça electrònica secretaria@icag.cat

 

Cordialment,

 

Carles Mac-Cragh Prujà

Degà

 

Girona, 25 de febrer de 2019

 

 

 

PROGRAMA

 

16h: Presentació.

 

16.10h: La segona oportunitat, aspectes pràctics d’un mecanisme útil i eficaç.

A càrrec del Sr. Lluís Bielsa, advocat, economista, mediador i administrador concursal,  i del Sr. Martí Batllori, advocat i administrador concursal.

 

16.40h: Taller sobre segona oportunitat: un cas pràctic.

A càrrec de la Sra. Judith Fajula, mediadora concursal i administradora concursal, i del Sr. Jaume Campà, advocat i economista.

 

18h: Pausa.

 

18.20h: Presentació del nou protocol dels Jutjats Mercantils i Primera Instància núm.50 de Barcelona sobre tramitació del concurs consecutiu sense massa.

A càrrec del Sr. Miguel Ángel Chamorro, magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona.

 

19.30h: La competència objectiva en el concurs consecutiu.

A càrrec del Sr. Santiago Aragonés, jutge del Jutjat Mercantil de Girona.

 

20h: Cloenda.

 

 

dijous, 7 març, 2019 - 16:00