Ier CONCURS D’ORATÒRIA

Dia: 
divendres, 5 maig, 2017 - 10:00

Ier CONCURS D’ORATÒRIA

5 de maig

 

Circular 58/2017

 

Benvolguts/udes companys/es,

 

El proper divendres 5 de maig, de 10 a 12h, dintre dels actes que es duran a terme per celebrar la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, podrem participar per primera vegada a la seu col·legial en un concurs on les nostres capacitats de persuasió i retòrica podran ser reconegudes, sense que un Jutge o Magistrat ens porti la contrària o hàgim d’exposar uns fets sota la seva inquiridora mirada.

 

En aquesta ocasió, també s’haurà de convèncer, i a un “Tribunal” no menys exigent:

 

El jurat està composat per:

 

Jerónimo Gómez Villoria. Fiscal adscrit a Fiscalia de Menors, amb una àmplia experiència com a Fiscal en procediments amb Jurat.

 

Jordi Estalella del Pino. Advocat, Expert en Comunicació, Màrketing Jurídic i Organització i Gestió de despatxos.

 

Ramon Bartrina Ibáñez. Escriptor, rapsode, editor i programador cultural.

 

Uns dies abans del concurs es remetrà als participants un llistat curt de temes (tot depenent del nombre d'inscrits) que s' hauran de preparar per exposar. Cada concursant haurà d’exposar com a mínim 1 i fins a 3 d’aquests temes en un espai de temps no superior a 7 minuts ni inferior a 5 min. La tria dels temes d’exposició de cada participant es farà el mateix dia del concurs, per la qual cosa els concursants hauran d’estar preparats per poder exposar qualsevol dels temes proposats.

 

Es valorarà l’habilitat de transmetre una postura sobre uns fets o qüestions determinats, la inventiva i la capacitat d’improvisar, però com l’humor  també hi té un paper destacat, es reconeixeran les aptituds per a la diversió.

  

El guanyador/a serà premiat amb una dotació econòmica de 300€.

 

També hi ha en disputa els següents manuals:

 

El abogado eficaz https://tienda.wolterskluwer.es/p/el-abogado-eficaz-4-edicion

La venta de servicios jurídicos https://tienda.wolterskluwer.es/p/la-venta-de-servicios-juridicos, ambdós de Jordi Estalella del Pino .

 

DATA: Divendres 5 de maig. De 10 a 12h.

LLOC: Sala d’Actes de la seu col·legial.

INSCRIPCIÓ: Tots els col·legiats i estudiants del Màster de l’Advocacia hi poden participar. La inscripció s’ha de fer a secretaria@icag.cat, tot escrivint nom complert, núm. de col·legiat o DNI, i Concurs Oratòria a l'assumpte.

ORGANITZA: JAG

 

Us animem a participar!

 

La Junta Directiva del JAG

 

Girona, 11 d’abril de 2017

 

divendres, 5 maig, 2017 - 10:00