Formació gratuïta i homolgada en mediació - WbinCICAC

Dia: 
dilluns, 29 juny, 2020 - 19:00
Lloc: 
on-line
Organitza: 
CICAC

Formació gratuïta i homolgada en mediació

WbinCICAC

#FORMATDESDECASA

 

Circular 138/2020

 

Benvolgut company, benvolguda companya,

 

Et detallem els proper webinar, destinat als mediadors, programats en el marc de la iniciativa #formatdesdecasa, organitzats pel Consell de l’Advocacia Catalana:

 

 

Dilluns 29 de juny, a les 18h: “ADR-Mediació: Reflexions i experiències compartides”, a càrrec de la Sra. Blanca Gutiérrez, mediadora i advocada, i del Sr. Carles Dalmau Ausàs, mediador i advocat.

 

 

Pots formalitzar la inscripció a través del la web www.formacioadvocaciacatalana.cat, a través del baner habilitat. En aquest espai, podràs consultar la formació prevista i formalitzar la inscripció, així com les instruccions i recomanacions per tal de seguir els webinars correctament.

 

La realització del webinar computarà com a formació continuada en mediació.

 

Atès que la formació és homologada pel Centre de Mediació, a fi de poder controlar que s’està seguint la ponència, l’aforament màxim de les sessions en directe serà de 20 persones, i s’haurà d’establir la connexió amb càmera i micròfon per verificar-ne la identitat. L’endemà de cada emissió en directe, la sessió estarà disponible a la plataforma online, per visualitzar-la en diferit, amb accés il·limitat d’usuaris. En aquest cas, és important donar-se d’alta a la plataforma amb totes les dades personals correctes ja que només es certificarà un usuari per a cada accés amb contrasenya.

 

Cordialment,

 

 

Josep Viella i Massegú

President de la Comissió de mediació i resolució alternativa del conflicte

 

Girona, 17 juny de 2020

 


 

 

 

 

 

dilluns, 29 juny, 2020 - 19:00