DANSA-TEATRE DE CARRER – "ANDARE"- Cia Impàs. #Girona-Cultura

Dia: 
dijous, 4 juliol, 2019 - 20:00
Lloc: 
Plaça Miquel de Palol-Girona

 

Aprofitant el gran ventall d'activitats culturals que ofereix l'agenda Girona/Cultura us fem coneixedors d'un espectacle pels amants de la dansa i teatre a l'aire lliure a Girona.

 

 

Entrada: Lliure

 

"ANDARE és una tragicomèdia basada en fets reals no personals, però si a l'abast de tothom. Una performance de dansa - teatre de carrer que et convida a conèixer les emocions de la Imra, una noia que s'ha vist obligada a abandonar casa seva amb una única maleta plena de les experiències viscudes i lluitades amb la gent que estimava. L' Imra perduda en una terra desconeguda plorarà, riurà, cridarà i es farà amb l'esperit de criticar com som manipulats, bombardejats i expulsats dels nostres territoris.

ANDARE és un viatge emocionalment intens on el públic viu en primera persona com conviure en una societat on acatar ordres és bàsic per sobreviure. On la inquietud de saber si aquella bomba porta el teu nom o no forma part del teu dia a dia.

ANDARE pretén sensibilitzar i prendre consciència del què viuen algunes persones d'aquest mateix món que compartim des de l'humor i la nostàlgia.

 

dijous, 4 juliol, 2019 - 20:00